Aszalt áfonyás levendulás joghurt

Hiába, a kreativitás és a szenvedély nem ismer határokat. Így született ez a spontán recept is, ami egyszerű, finom és kihagyhatatlan. Feltalálója egy 12 éves kislány aki rajong a konyhaművészetért, és mindenért ami levendulás. És persze a joghurtért :)

 áfonyás joghurt

Hozzávalók 1 személyre:

1 kis joghurt (kb. 140 gr)

1 csipet mozsárban összetört vagy kézzel szétmorzsolt szárított levendula virág (frissből elég pár virágocska egy ágról)

1 kk cukor

egy reszelésnyi citromhéj

3-4 szem aszalt áfonya

Elkészítés:

Az áfonyát kis darabokra vágjuk fel, majd összekeverjük a hozzávalókat és 10 percig állni hagyjuk. (Azonnal is megehetjük, csak akkor nem fog annyira érződni a levendula).

Ez is érdekelhet - Recept

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sütőtökös rétes levendulával
Yule Love levendulás pogácsa
Levendulás olívaolaj szappan készítése – VIDEÓ
Levendulás mézeskalácsok - interjú
Őszibarack lekvár levendulával
Levendulás tej tejhabbal
Levendulás rózsás cseresznyés pite
Kávé levendulás tejhabbal
Levendulás mákos fagyi
Aszalt áfonyás levendulás joghurt
Gyógynövényes ringló dzsem
Rizottó levendulával
Fenyőméz recept köhögés ellen
Levendulás őszibarack jégkása
Levendulás rózsa lekvár
Süteményre festett levendula csokor
A levendula a csábítás virága
Levendula olaj masszázshoz
Levendula Fotópályázat 2012 - Díjazott képek
Gluténmentes levendulás sós keksz
A levendula szappan titka
Kérdések és válaszok a házi szappanokról
Levendulás méz készítése házilag - VIDEÓ
Vadringló dzsem recept lépésről lépésre képekkel
Levendulás méz készítése
Kövess minket: