Aszalt áfonyás levendulás joghurt

Hiába, a kreativitás és a szenvedély nem ismer határokat. Így született ez a spontán recept is, ami egyszerű, finom és kihagyhatatlan. Feltalálója egy 12 éves kislány aki rajong a konyhaművészetért, és mindenért ami levendulás. És persze a joghurtért :)

 áfonyás joghurt

Hozzávalók 1 személyre:

1 kis joghurt (kb. 140 gr)

1 csipet mozsárban összetört vagy kézzel szétmorzsolt szárított levendula virág (frissből elég pár virágocska egy ágról)

1 kk cukor

egy reszelésnyi citromhéj

3-4 szem aszalt áfonya

Elkészítés:

Az áfonyát kis darabokra vágjuk fel, majd összekeverjük a hozzávalókat és 10 percig állni hagyjuk. (Azonnal is megehetjük, csak akkor nem fog annyira érződni a levendula).

Ez is érdekelhet - Recept

Previous Next
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Levendulás rózsás cseresznyés pite
Süteményre festett levendula csokor
Levendula olaj masszázshoz
Sütőtökös rétes levendulával
Vadringló dzsem recept lépésről lépésre képekkel
Őszibarack lekvár levendulával
Levendulás tej tejhabbal
Fenyőméz recept köhögés ellen
Levendulás mézeskalácsok - interjú
Yule Love levendulás pogácsa
Kérdések és válaszok a házi szappanokról
Gyógynövényes ringló dzsem
Levendulás olívaolaj szappan készítése – VIDEÓ
Levendulás mákos fagyi
A levendula a csábítás virága
Aszalt áfonyás levendulás joghurt
Levendulás rózsa lekvár
Levendulás méz készítése házilag - VIDEÓ
Rizottó levendulával
Kávé levendulás tejhabbal
Levendulás méz készítése
Levendula Fotópályázat 2012 - Díjazott képek
A levendula szappan titka
Gluténmentes levendulás sós keksz
Levendulás őszibarack jégkása
Kövess minket: